Dom za stare

Senjački Kutak

Licencirani dom za stare Senjački kutak nalazi se na dve lokacije u Beogradu : Senjaku i Jajincima. Namenski pravljene kuće omogućiće odgovarajući boravak svim svojim korisnicima.

O Nama

Nakon 8 godina radnog iskustva...

Dom za stare Senjački kutak postoji već dugi niz godina sa ciljem da pruži najbolju moguću negu svojim korisnicima. Pored nege i brige o korisnicima, postoje još mnoge aktivnosti koje se organizuju u okviru doma, a i van njega. Dom Senjački kutak nalazi se na dve lokacije u Beogradu (Senjak i Jajinci). 

Samo neke od sluga koje Vam pružamo

Sve što Vam treba na jednom mestu

Prilagodjena ishrana

Po savetu nutricioniste, svakodnevno se spremaju sveži i zdravi obroci koji su prilagođeni potrebama i zdravstvenom stanju korisnika. Ukoliko se neko od korisnika nalazi na posebnom dijetetskom režimu, njegov obrok se sprema posebno.

Društveni život

Pored svakodnevnih razgovora sa korisnicima, individualnih i grupnih, redovno se organizuju različite društvene igre, kvizovi, karaoke, muzičke i književne večeri, gostujuće pozorište. Takođe, praktikujemo obeležavanje tradicionalnih i verskih praznika, proslave rođendana i druge vrste zabava.

Stručno osoblje

Medicinska nega naših korisnika obavlja se od strane stručnog tima koji čine: lekar, glavna medicinska sestra, socijalni radnik, pedagog, medicinske sestre, negovateljice, servirka i higijeničarke. Kao i baštovan i domar koji će voditi računa o domu.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Telefon : 011 3692010
069 1803181

Nalazimo se na više lokacija

Dom na Senjaku

Dom za stare Senjački Kutak 1 je smešten u prelepu vilu površine 450 kvadrata koja se prostire na dva nivoa, okružena zelenilom. Smeštaj korisnika je organizovan u sobama različitih struktura: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne, koje su prilagođene kako pokretnim, tako i nepokretnim korisnicima.

Dom u Jajincima

Nadomak centra grada počeo je sa radom naš drugi objekat Senjački Kutak 2. Svi naši korisnici mogu uživati u potpuno novom objektu, moderno opremljenom sa ugrađenim liftom kako bi se korisnici nesmetano kretali u svim prostorijama doma. Dom poseduje tri dnevna boravka gde se organizuje druženje korisnika.

Broj telefona

+381 069 1808131

Beograd, Senjak, Kablarska 14 Beograd, Jajinci, Bulevar JNA 107B

Najavite Vaš dolazak :